För att bli coachad finns det några steg du kan ta. Här är en guide för att komma igång:

  1. Definiera dina mål: Innan du börjar med coaching är det viktigt att du vet vad du vill uppnå. Ta dig tid att reflektera över vad du vill förbättra eller förändra i ditt liv, både personligt och professionellt.
  2. Hitta en coach: Det finns många olika typer av coacher och det är viktigt att hitta en som passar dig och dina behov. Du kan söka efter coacher online, be om rekommendationer från vänner eller kollegor, eller kontakta professionella coachingorganisationer för att få hjälp att hitta en lämplig coach.
  3. Kontakta coachen: När du har hittat en coach som verkar intressant, kontakta dem för att boka en inledande session. Under denna session kan ni diskutera dina mål och förväntningar samt få en känsla av om ni skulle fungera bra tillsammans.
  4. Skapa en plan: Tillsammans med din coach kan ni skapa en plan för hur ni ska arbeta tillsammans. Det kan innefatta regelbundna coachingsessioner, uppgifter eller övningar att göra mellan sessionerna och en tidsram för hur länge coachingen kommer att pågå.
  5. Engagera dig i processen: För att få ut mesta möjliga av coachingen är det viktigt att du är engagerad och öppen för förändring. Var beredd att reflektera över dig själv, utmana dina tankemönster och ta aktiva steg mot dina mål.

Kom ihåg att coaching är en personlig process och det kan ta tid att se resultat. Var tålmodig och tillåt dig själv att växa och utvecklas under resans gång. Lycka till med din coachingresa!

En bra start är att kontakta oss för ett förutsättningslöst snack om hur coaching kan hjälpa dig.

Kategorier: Coaching